Snelheid van je website

De snelheid van je website is één van de belangrijkste factoren voor het succes ervan. Het beïnvloedt de aandacht van de klant, conversiepercentages en zoekmachine rangschikkingen. Een trage website leidt tot een verlies aan klanten en inkomsten.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste consumenten verwachten dat een webpagina binnen 2 seconden of minder laadt, terwijl de gemiddelde laadtijd 2,5 seconden is op desktop en zelfs 8,6 seconden op mobiel. Met de snelle technologische ontwikkelingen en verkorte aandachtsspannes, verwacht klant directe service.

Als webbeheerder heb je dus slechts enkele seconden om de aandacht van je bezoekers te trekken en vast te houden. Dit is tijd die je niet wil besteden aan het wachten op je content, ongeacht of je producten verkoopt, diensten aanbiedt of alleen een blog onderhoudt. In het snelle tempo van het internet telt elke seconde, dus is het belangrijk om de snelheid van je website te verbeteren zodat je aan de verwachtingen van gebruikers voldoet en je jouw conversies verhoogt.

 

Pagina compressie

Pagina compressie

Als het gaat om het optimaliseren van uw WordPress-website, is pagina compressie één van de belangrijkste aspecten om in overweging

Lees verder
Server-level caching

Server-level caching

Server-level caching houdt in dat de uitkomst van PHP-operaties, database-query’s en andere inhoud opgeslagen wordt in de server RAM. Wanneer

Lees verder

"Vriend, jouw baan schijnt te lopen,
mijn loopbaan is schijnen"

Jiggy Dje – Populair