Eenvoudig online therapiesessies inplannen.

We zorgden ervoor dat afspraken maken en beheren eenvoudiger is.

Probleem

Online afsprakenmodule

Website

https://haikeschops.be

Een website voor een droom die uitkomt.

Met maar liefst 12 jaar expertise als kinder- en jongerenpsychologe, besloot Haike een nieuwe weg in te slaan. Om als kinderpsychologe de beste dienstverlening aan te bieden én om locatie onafhankelijk te kunnen werken, nam Haike de sprong naar online therapiesessies. Die sprong bracht haar naar Creativitijd.

Een veilige plek online.

Haike had een duidelijk doel voor ogen: een gebruiksvriendelijke en toegankelijke online ruimte creëren waar ze haar diensten kon aanbieden aan kinderen en jongeren. Het moest niet alleen informatief zijn, maar ook een veilige plek bieden voor online sessies en eenvoudig afsprakenbeheer mogelijk maken.

Haike Schops

Strategische samenwerking.

We werkten niet alleen aan dit project. Samen met het team van Yes Communicatie hebben we de website van Haike Schops gerealiseerd,. Onze gezamenlijke inzet resulteerde in een boeiende website die Haike’s passie en professionaliteit weerspiegelt. 

Haike Schops

Haike Schops

“Mijn website is een digitale deur naar groei. Creativitijd heeft een online ruimte gecreëerd waar ik mijn cliënten kan helpen. Dankzij de innovatieve module voor afspraken, kan ik mijn focus volledig leggen op het ondersteunen van kinderen en jongeren.”

Het project.

Speciale module voor afspraken.

Een van de belangrijkste onderdelen van deze website is een speciale module om afspraken te plannen en te beheren. Deze op maat gemaakte functie maakt het Haike mogelijk om haar agenda eenvoudig te beheren, afspraken vast te leggen en herinneringen te sturen, wat het allemaal een stuk efficiënter maakt.

Haike Schops

Gebruiksvriendelijk ontwerp.

Zoals bij elke website hebben we ons gericht op een intuïtief ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gemakkelijk te navigeren. De website biedt heldere secties voor informatie over de praktijk, therapie-aanpak en tarieven, waardoor potentiële cliënten snel de benodigde informatie kunnen vinden. 

Ook voor Haike is de website gebruiksvriendelijk. We gebruiken voor al onze websites WordPress en Elementor. Deze tools zijn ideaal voor onze klanten om zelf kleine aanpassingen door te voeren.

Haike Schops
Haike Schops
Haike Schops

A safe space.

Omdat online therapie een gevoelig gebied is, hebben we speciale aandacht besteed aan beveiliging en privacy. De website is voorzien van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om de vertrouwelijkheid van elke sessie te waarborgen.

Haike Schops

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

De mobiele omgeving wordt steeds meer gebruikt. Daarom is het heel belangrijk om je website hierop aan te passen. Dankzij deze optimalisatie nemen we ook een drempel weg bij de cliënten die misschien geen laptop of vaste computer hebben. 

En nog wat extra's.

Met deze extra’s zetten we de puntjes op de i.

Onderhoudscontract​

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van Haike altijd up-to-date en veilig blijft.

Maandelijkse rapportering

We sturen maandelijks een gedetailleerd rapport naar Haike. Zo blijft ze op de hoogte van hoe haar website presteert en kunnen we snel reageren en verbeteringen doorvoeren.

Het resultaat.

Het resultaat is een prachtige website die niet alleen de professionaliteit van Haike’s praktijk weerspiegelt, maar ook haar toewijding aan het welzijn van kinderen en jongeren. De afsprakenmodule voegt een extra laag van efficiëntie toe, waardoor Haike zich kan concentreren op wat ze het beste doet: haar cliënten ondersteunen.

Kom langs, de koffie staat klaar.

Ook een oplossing op maat nodig?

In een gesprek luisteren wij naar je noden, waarna wij vrijblijvend een voorstel uitwerken.

Een lekkere koffie en ons lekker bier staan klaar in het voormalig café “in’t Groene Woud”.