Een nieuwe website voor D&D Electro uit Peer​.

Een vernieuwde website zorgt voor een duidelijker aanbod en maakt het eenvoudiger voor klanten om contact op te nemen.

Probleem

Een website die mobiel niet werkt

Website

www.dd-electro.be

Bedrijf

1 tot 5 werknemers

Tijd voor een nieuwe website.

De oude website van dd-electro.be was gebouwd in 2016: een tijd waarin de kerncentrales in Belgie nog op volle toeren werkten, er geen sprake was van een capaciteitstarief en Corona was nog gewoon een biermerk was. Sinds 2016 biedt David ook héél wat andere activiteiten aan: van domotica tot het plaatsen van oplaadpalen voor elektrische auto’s.

De evolutie was helaas niet zichtbaar op de oude website.

Werk aan de winkel

David was op zoek naar een lokale partner die durft mee te denken en steeds bereikbaar is. Na een eerste gesprek bleek al snel dat er en klik was (figuurlijk), maar vooral dat er heel wat zaken niet in orde aan de huidige website. Daarom besloten we om een nieuwe website uit te werken. Als basis gebruiken we (natuurlijk) WordPress, waardoor David eenvoudig zelf de inhoud van zijn site kan aanpassen.
Mockup-oudMockup-nieuw
D&D Electro

David Desair

We hadden al enkele jaren een website, maar deze leverde bijna niets op. Er kwamen amper vragen van klanten en het was ook niet zo eenvoudig voor ons om belangrijke mededelingen van onze zaak online te zetten.

De oude websitebouwer was niet altijd goed bereikbaar en daarom gingen we op zoek naar een lokale partner die van de website een succes kan maken. Via via zijn we dan bij Maarten uitgekomen.

Het traject.

Hieronder vindt je enkele belangrijke onderdelen van deze transformatie.

Eenvoudig contact opnemen

Wij hebben het proces van contact opnemen vereenvoudigd door op meerdere plaatsen een link te leggen naar de contactpagina. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor klanten om contact op te nemen en zullen ze niet afgeschrikt worden door onduidelijkheid.

D&D Electro

Zelf blog berichten posten​

Op de oude website was er geen mogelijkheid om blog berichten te plaatsen. Dit is natuurlijk wel interessant om je klanten up-to-date te houden van je nieuwe producten en diensten of veranderingen in de sector. Dankzij Creativitijd kan D&D Electro zijn klanten beter informeren.
D&D Electro
D&D Electro
D&D Electro

Duidelijke communicatie naar doelgroepen​

D&D Electro biedt ondersteuning aan voor doe-het-zelvers, maar dit was niet duidelijk op de oude website. Door twee blokken toe te voegen onderaan elke pagina, zijn klanten nu op de hoogte van deze mogelijkheid.
D&D Electro

Zelf eenvoudig de website aanpassen

Vroeger kon D&D electro de website niet zelf aanpassen, waardoor de producten en diensten snel verouderd raakten. Met WordPress hebben ze nu de controle over hun website, waardoor ze gemakkelijk informatie kunnen toevoegen en bijwerken. Hierdoor blijft hun aanbod altijd actueel.

D&D Electro
D&D Electro
D&D Electro

Doorgedreven optimalisatie voor Google

“De beste plaats om een lijk te verbergen is op de 2de pagina van Google”

Deze quote is nu meer dan ooit relevant. We hebben elke pagina zorgvuldig geannalyseerd en geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Want wat ben je met een website als je klant ze niet kan vinden?

We maakten een inventaris van alle bestaande url’s. Deze worden zorgvuldig doorgelinkt zodat de bestaande online reputatie zeker niet verloren gaat.

D&D Electro

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.​

De mobiele omgeving wordt steeds meer gebruikt, dus websites moeten hierop aangepast zijn. De oude website van D&D Electro was hier niet op voorbereid, maar wij hebben ervoor gezorgd dat de website nu goed werkt op mobiele apparaten.

En nog wat extra's.

Hieronder vindt je enkele belangrijke onderdelen van deze transformatie.

Een veiligere website​

De oude website gaf een ‘niet veilig’ melding bij het bezoeken, wat natuurlijk een slechte eerste indruk achterliet. We voorzien standaard een SSL certificaat voor elk project dat we online plaatsen.

Onderhoudscontract​

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van D&D Electro altijd up-to-date en veilig blijft. Daarnaast voeren we kleine aanpassingen steeds kosteloos door.

Professioneel email adres​

Als bedrijf is het belangrijk om professionaliteit en vertrouwen uit te stralen.

We hebben dus het e-mailadres van D&D Electro veranderd van ‘dd.electro@telenet.be‘
 naar ‘david@dd-electro.be‘.

Dat loont de moeite ....

+20%

sneller dan voorheen

+74%

zichtbaarder via Google

+277%

meer online aanvragen

Kom langs, de koffie staat klaar.

Proeven van ons aanbod?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan, of kom eens langs in ons kantoor in Peer.

Een lekkere koffie en ons lekker bier staan klaar in het voormalig café “in’t Groene Woud”.