Logo blauw
D&D Electro

Type

Website

Technologie

WordPress

Bedrijf

1 tot 5 werknemers

D&D Electro

David Desair (zaakvoerder D&D Electro) uit Peer is vorig jaar verhuisd naar een nieuw pand met showroom. Ook online gaven we zijn bedrijf een serieuze restyling.

Een nieuwe website voor D&D Electro uit Peer

Tijd voor een nieuwe website

De huidige oude website van dd-electro.be was gebouwd in 2016. Dat was een andere tijd: de kerncentrales werkten nog op volle toeren en was er geen sprake van een capaciteitstarief. Sinds 2016 biedt David ook héél wat andere activiteiten aan: van domotica tot het plaatsen van oplaadpalen voor elektrische auto’s.

De evolutie was helaas niet zichtbaar op de oude website. Het was heel moeilijk om aanpassingen door te voeren en de bestaande informatie was al snel achterhaald.

Websites voor KMO’s uit Limburg

David was op zoek naar een lokale partner die durft mee te denken en steeds bereikbaar is. Na een eerste gesprek bleek al snel dat er en klik was (figuurlijk), maar vooral dat er heel wat zaken niet in orde aan de huidige website.

Daarom besloten we om een nieuwe website uit te werken. Als basis gebruiken we (natuurlijk) WordPress, waardoor David eenvoudig zelf de inhoud van zijn site kan aanpassen.

Benieuwd naar het resultaat?

Hieronder kan je de oude en de nieuwe website eenvoudig vergeljken. Op zoek naar meer info? Bekijk dan de verschillende aandachtspunten voor dit project.

Mockup-oudMockup-nieuw

Dat loont de moeite ...

Er zijn verschillende onderdelen die we bij Creativitijd standaard voorzien voor elk project. Dankzij onze ervaring in het uitwerken van websites voor KMO’s voelen we al snel aan welke wensen (en vooral functionaliteiten) nodig zijn om dit project te doen slagen.

En het resultaat mag gezien worden! 

+277%

meer online projectaanvragen

+30%

in snelheid en prestatie gestegen

+83%

zichtbaarder via Google

Zelf blog berichten posten

Op de oude website was er geen mogelijkheid om blog berichten te plaatsen. Dit is natuurlijk wel interessant om je klanten up-to-date te houden van je nieuwe producten en diensten of veranderingen in de sector. Dankzij Creativitijd kan D&D Electro zijn klanten beter informeren.

D&D Electro
D&D Electro
D&D Electro

We gaven de klant de mogelijkheid om zelf aanpassingen door te voeren.

D&D Electro kon de vorige website niet zelf aanpassen, waardoor er belangrijke informatie ontbrak en klanten niet op de hoogte waren van het volledige aanbod.

D&D Electro
D&D Electro
D&D Electro

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

De mobiele omgeving wordt steeds meer gebruikt, dus websites moeten hierop aangepast zijn. De oude website van D&D Electro was hier niet op voorbereid, maar wij hebben ervoor gezorgd dat de website nu goed werkt op mobiele apparaten.

D&D Electro

Duidelijke communicatie naar doelgroepen

D&D Electro biedt ondersteuning aan voor doe-het-zelvers, maar dit was niet duidelijk op de oude website. Door twee blokken toe te voegen onderaan elke pagina, zijn klanten nu op de hoogte van deze mogelijkheid.

D&D Electro

Eenvoudig contact opnemen

Wij hebben het proces van contact opnemen vereenvoudigd door op meerdere plaatsen een link te leggen naar de contactpagina. Hierdoor wordt het gemakkelijker voor klanten om contact op te nemen en zullen ze niet afgeschrikt worden door onduidelijkheid.

D&D Electro

Doorgedreven optimalisatie voor Google

“De beste plaats om een lijk te verbergen is op de 2de pagina van Google”

Deze quote is nu meer dan ooit relevant. We hebben elke pagina zorgvuldig geannalyseerd en geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines.

We maakten een inventaris van alle bestaande url’s. Deze worden zorgvuldig doorgelinkt zodat de online reputatie zeker niet verloren gaat.

D&D Electro
D&D Electro

Een veiligere website

De oude website gaf een ‘niet veilig’ melding bij het bezoeken, wat natuurlijk een slechte eerste indruk achterliet. We voorzien standaard een SSL certificaat voor elk project dat we online plaatsen.

Icoon Professioneel adres

Professioneel email adres

Als bedrijf is het belangrijk om professionaliteit en vertrouwen uit te stralen. Daarom is het beter om een e-mailadres te gebruiken met je bedrijfsnaam als domeinnaam. We hebben dus het e-mailadres van D&D Electro veranderd van ‘dd.electro@telenet.be‘ naar ‘david@dd-electro.be‘.

Icoon Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van D&D Electro altijd up-to-date en veilig blijft. Daarnaast voeren we kleine aanpassen steeds kosteloos door.

Ook graag zo'n mooie website?

Neem contact op en wij plannen een afspraak in.