Fietsen Kerkhofs homepage

Type

Website

Technologie

WordPress

Bedrijf

1 tot 5 werknemers

Fietsen Kerkhofs

Jos begon zijn carrière in de Nieuwstraat in 1981 als handelaar van stadsfietsen en koersfietsen. 40 jaar later, in 2021, werd de zaak overgenomen door zijn zoon en schoondochter, Geert en Evi. De nieuwe generatie bracht wat vernieuwingen met zich mee, ook de website werd herbeken.

Een nieuwe website voor Fietsen Kerkhofs uit peer

Tijd voor een nieuwe website

Toen we de huidige oude website van Kerkhofs vergeleken met de huisstijl van de winkel, viel het ons op dat de website niet overeenkwam met de rest. Het is belangrijk dat alles consistent is, zodat je je bedrijf herkenbaar maakt. Naast herkenbaarheid zorgt een consistente huisstijl voor een professionele en betrouwbare uitstraling. 

Websites voor KMO’s uit Limburg

Bij Creativitijd zijn we trots op de nauwe samenwerking met onze next-door-neighbor Kerkhofs. We zorgden ervoor dat hun online aanwezigheid naadloos aansluit bij hun fysieke winkel, hierdoor versterkten we hun online identiteit.

Benieuwd naar het resultaat?

Hieronder kan je de nieuwe website eenvoudig bekijken. Op zoek naar meer info? Bekijk dan de verschillende aandachtspunten voor dit project.

fietsen Kerkhofs mockup

Dat loont de moeite ...

Er zijn verschillende onderdelen die we bij Creativitijd standaard voorzien voor elk project. Dankzij onze ervaring in het uitwerken van websites voor KMO’s voelen we al snel aan welke wensen (en vooral functionaliteiten) nodig zijn om dit project te doen slagen.

En het resultaat mag gezien worden! 

+20%

in snelheid en prestatie gestegen

+74%

zichtbaarder via Google

Duidelijkere link naar het aanbod

Wij hebben het overzicht van producten verduidelijkt. Hierdoor vindt de klant sneller wat hij of zij zoekt.

Pijl Kerkhofs
Producten Kerkhofs

We gaven de klant de mogelijkheid om zelf aanpassingen door te voeren

Kerkhofs kon de vorige website niet zelf aanpassen, hierdoor was het aanbod van producten en diensten al snel niet meer up-to-date.

Fietsen Kerkhofs
Kerkhofs bewerking
Fietsen Kerkhofs

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik

De mobiele omgeving wordt steeds meer gebruikt, dus websites moeten hierop aangepast zijn. De huidige oude website van Kerkhofs was hier niet op voorbereid, maar wij hebben ervoor gezorgd dat de website nu optimaal functioneert op deze apparaten.

Fietsen Kerkhofs

Eenvoudig contact opnemen

We hebben het proces van contact opnemen met Kerkhofs vereenvoudigd door op meerdere plaatsen een link te leggen naar de contactpagina. De klant zal zo niet afhaken door onduidelijkheden. 

Fietsen Kerkhofs

Doorgedreven optimalisatie voor Google

“De beste plaats om een lijk te verbergen is op de 2de pagina van Google”

Deze quote is nu meer dan ooit relevant. We hebben elke pagina zorgvuldig geannalyseerd en geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Want wat ben je met een website als je klant ze niet kan vinden?

We maakten een inventaris van alle bestaande url’s. Deze worden zorgvuldig doorgelinkt zodat de bestaande online reputatie zeker niet verloren gaat.

Fietsen Kerkhofs
Fietsen Kerkhofs
reviews icoon

Integratie van Google reviews

Goede reviews? Daar mag je trots op zijn! We hebben daarom bij Kerkhofs de reviewscore op de homepage gezet.

Social media icoon

Integratie sociale media

Kerkhofs is actief op sociale media, hier wilden ze ook op de website mee uitpakken. Daarom voegden we onderaan een sectie voor de Facebook berichten toe.

Fietsen Kerkhofs

Onderhoudscontract

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van Kerkhofs altijd up-to-date en veilig blijft. Daarnaast voeren we kleine aanpassen steeds kosteloos door.

Ook graag zo'n mooie website?

Neem contact op en wij plannen een afspraak in.