Type

Logo / huisstijl

Technologie

....

Bedrijf

1 tot 5 werknemers

Popcorn

Lorem ipsum dolor sit amet. Sit minima dolores aut voluptatem voluptatum et error ipsum? Ad esse natus id debitis fuga sed ipsa excepturi. 

1.

Kennismaking

Voordat we beginnen met de visualisatie van jouw bedrijf, willen we graag meer informatie over je bedrijf verzamelen. Door een verkennend gesprek begrijpen we beter wat je voor ogen hebt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het uiteindelijke concept aan jouw verwachtingen voldoet.

Creatieve brainstorm

We laten ons inspireren door het verkennend gesprek.  In deze stap gaan we op zoek naar de perfecte signature look voor je bedrijf, dit doen we in een creatieve brainstorm. We gooien al onze ideeën op tafel en filteren ze tot we het juiste concept hebben gevonden. In deze stap bepalen we ook de kleuren die bij je bedrijf passen.

2.

3.

Logo uitwerken met de juiste uitstraling

Een sterk logo is belangrijk voor een professionele uitstraling. In deze stap werken we verschillende variaties van het logo uit om de ideale uitstraling te creëren. We houden hier zo veel mogelijk rekening met jouw wensen en we geven er onze creative draai aan.

Presentatie en finetunen

We sturen de ontworpen logo’s naar de klant en vragen om feedback. Op basis van de feedback passen we de logo’s aan en blijven we eraan werken totdat iedereen tevreden is met het eindresultaat – het gezicht van het bedrijf, oftewel het logo.

4.

5.

Finaliseren

Als we alle feedback hebben verwerkt en iedereen is blij met het logo, gaan we over naar de laatste stap: het finaliseren van de huisstijl. We stellen een brandguide op met alle belangrijke elementen zoals kleuren, lettertypes en logo variaties. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een duidelijk en consistente stijl heeft.