Een winstgevende webshop nodig?

We maken webshops op maat van jouw bedrijf

Ben je op zoek naar een manier om je producten (of diensten) online te verkopen? Haal je niet voldoende rendement uit je huidige webshop of ben je gewoon eens benieuwd wat er beter kan aan je huidige webshop?

Wij zijn de juiste partner om samen een Woocommerce webshop uit te werken. We starten bij het uitwerken van een logische flow voor de gebruiker, ontwerpen je webshop op maat (van je bedrijf) en blijven de prestatie van je webshop ook na de lancering verder opvolgen.

Enkele projecten

Geniet bekijk enkele realisaties

Huis Aerts

Huis Aerts is al meer dan 80 jaar dé gekende speciaalzaak met meer dan 1000 whisky’s, gins & rums alsook sigaren en pipes.

webshop

So Dressed

Met So Dressed hoop ik (jonge) vrouwen te inspireren om mooie kleding te dragen waar zij zichzelf goed en vrouwelijk in voelen.
webshop

Beheersysteem/CMS

Creativitijd bouwt webshops met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Jij hebt steeds de controle over de inhoud van de site en de producten die worden aangeboden.

En het beste: je moet hier geen bijkomende software voor aankopen of specifieke computerkennis voor hebben.

Webshop maken
Webshop

Google optimalisatie

Als je wil scoren op het internet, moet je gevonden worden! En daar kunnen wij bij helpen.
Ooit al gehoord van SEO? Search Engine Optimalisation? Hiermee optimaliseer je jouw webshop voor zoekmachines.

Met de juiste SEO strategie zorg je ervoor dat jouw bedrijf scoort op Google. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan helpen wij je graag om zo’n strategie op poten te zetten.

Moderne betaalmogelijkheden

We voorzien elke webshop met een eigen facturatie- en betaalmodule. We zijn een erkende partner van Mollie. Dankzij Mollie kunnen je gebruikers afrekenen met de betaalmethodes die ze zelf verkiezen. Je bent er zeker van dat alle gebruikers in de Benelux (en daarbuiten) op een vertrouwde manier kunnen afrekenen.

Heb je ook zakelijke klanten in je webshop? Geen probleem. Dankzij onze BTW-module krijgt elke bezoeker steeds de correcte prijs te zien.

Webshop betaling
Code

Uitbreiden en maatwerk

Dankzij de flexibele basis van WordPress/Woocommerce is het eenvoudig om de functionaliteiten uit te breiden. We hebben jarenlange ervaring met het zoeken en implementeren van de juiste plugins die een oplossing bieden voor al je vragen.

Heb je een idee waar nog geen plugin voor bestaat? Dan werken we een oplossing op maat uit voor je project.

Gezien op onze blog?

Blijf op de hoogte.