Een website die werkt!

We vertalen jouw wensen naar een herkenbaar logo en huisstijl.

We maken websites op maat van jouw bedrijf.

Het ontwerpen, lanceren en opvolgen van websites doen we het liefst van allemaal …

We gebruiken steeds WordPress zodat je eenvoudig zelf je website kan beheren. Wil je dit liever niet? Dan doen wij dat graag voor jou.

Elke website die “onze webfabriek” verlaat is geoptimaliseerd voor alle mogelijke schermen (pc en smartphone) én staat te popelen om alles aan Google te vertellen!

Goed om te weten.

Website

Beheersysteem/CMS​

Creativitijd bouwt webshops met een gebruiksvriendelijk beheersysteem. Jij hebt steeds de controle over de inhoud van de site en de producten die worden aangeboden.

En het beste: je moet hier geen bijkomende software voor aankopen of specifieke computerkennis voor hebben.

Google optimalisatie​

Als je wil scoren op het internet, moet je gevonden worden! En daar kunnen wij bij helpen. Ooit al gehoord van SEO? Search Engine Optimalisation? Hiermee optimaliseer je jouw webshop voor zoekmachines. Met de juiste SEO strategie zorg je ervoor dat jouw bedrijf scoort op Google. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan helpen wij je graag om zo’n strategie op poten te zetten.
Website
Website

Responsive​

Een leven zonder smartphone. Zonder wifi. Zonder mobiel netwerk. Kan jij het je nog inbeelden? Wij in ieder geval niet. Net daarom is het zo belangrijk dat jouw website responsive is. Dit wil zeggen dat je website op elk scherm gebruiksvriendelijk én mooi is. Computer, laptop, smartphone, tablet, … Als wij een website bouwen, kan je er zeker van zijn dat deze responsive is voor elk scherm.

Uitbreiden en maatwerk​

Dankzij de flexibele basis van WordPress/Woocommerce is het eenvoudig om de functionaliteiten uit te breiden. We hebben jarenlange ervaring met het zoeken en implementeren van de juiste plugins die een oplossing bieden voor al je vragen.

Heb je een idee waar nog geen plugin voor bestaat? Dan werken we een oplossing op maat uit voor je project.

Website
Website

Analyseren = leren​

Wij bezorgen je elke maand een uitgebreide analyse van je website. Hoeveel bezoekers heb je afgelopen maand (met open armen) ontvangen? Vanuit welke stad/provincie komen je bezoekers? Hoelang duurt een gemiddeld bezoek aan je website? Welke pagina’s worden het meest bezocht? Met onze analyse maak jij jouw website nog beter.

Wat wij aanbieden.

Website

Een professionelere uitstraling​

Je merk mag gezien worden! We zorgen er samen voor dat jouw bedrijf de juiste uitstraling krijgt.  

Website

Een betere
website​

We analyseren je bestaande website  en kijken wat er beter kan. Nog geen website? Dan ontwerpen we deze voor je.

Website

Een groter
bereik

Samen werken we een actie-plan uit om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten, lokken meer bezoekers naar je website en behalen jouw doelstellingen.

Proeven van ons aanbod?

Liever een verkennend gesprek of een brainstormsessie?

We duiken in je aanbod en werken een voorstel uit.

Onze projecten.

Fietsen Kerkhofs

Een vernieuwde website die goed werkt op smartphones en eenvoudig zelf aan te passen is.

Popcorn Coaching

Uitwerken van een nieuw logo én bijhorende website