Transparante communicatie

Transparante communicatie

Transparante communicatie is voor ons de leidraad in de samenwerking met al onze klanten. Bij elk hoofdstuk van jouw digitaal verhaal houden we je nauw betrokken en goed geïnformeerd.

“Communication is key”

Wekelijkse updates

Tijdens de ontwikkeling van jouw website is het alsof je naast ons staat. We vinden het belangrijk dat je voortdurend op de hoogte blijft van de voortgang. Daarom sturen we je elke week een update over wat er aan de website is toegevoegd, gewijzigd of verbeterd. Deze updates geven je een glimp van het creatieve proces en stellen je in staat om eventuele feedback of suggesties meteen te delen.

Maandelijkse prestatie rapporten

Onze transparante communicatie beperkt zich niet tot de ontwikkelingsfase. Na de oplevering van de website blijven we je bijstaan. Elke maand sturen we je een rapport over de prestaties van jouw website. Dit rapport biedt inzicht in statistieken die voor jou relevant zijn. Zo kun je de impact van je digitale aanwezigheid volgen en eventueel strategische beslissingen nemen.

Een persoonlijke connectie

Jouw project is voor ons meer dan een zakelijke transactie. Daarom willen we je leren kennen, niet alleen als klant, maar als een partner in creatie. De zaakvoerder van Creativitijd, Maarten, legt graag een persoonlijk contact met jou. Hij houdt ervan om een gesprek aan te gaan, je te ontmoeten en te luisteren naar jouw visie en ideeën.

Een biertje bij het eerste bezoek

Alles draait om een unieke ervaring. We willen dat je je vanaf het eerste moment welkom voelt. Daarom krijg je een biertje van eigen recept bij het eerste bezoek. We willen dat je ontspannen en comfortabel bent, en we weten dat persoonlijke ontmoetingen vaak de beste manier zijn om een sterke relatie op te bouwen.

Transparante communicatie met een Persoonlijke Toets

Transparante communicatie en persoonlijke connecties gaan hand in hand. We houden je niet alleen op de hoogte van de voortgang, maar we zorgen er ook voor dat je je gehoord voelt. Jouw project is onze passie, en we willen dat je dat elke stap van de weg ervaart.

 

Lees meer over onze aanpak:

Persoonlijke aanpak

Websites op maat

Interactieve aanpak

Nazorg en opvolging

Samenwerken met Creativitijd?

Jouw sterk digitaal verhaal begint bij ons.