Jouw sterk
digitaal verhaal
begint bij ons.

We tillen je website naar een hoger niveau,
zorgen ervoor dat je bedrijf online gevonden wordt,
én maken je merk onvergetelijk voor iedereen.

Enkel(e)
tevreden klanten.

We hebben de afgelopen 15 jaar meer dan 90 bedrijven geholpen met hun website, webshop, branding enzo meegeschreven aan hun online groeiverhaal.

Herken je één (of verschillende)
van deze problemen?

Het is voor onze klanten niet altijd duidelijke wat we doen.

Je wil dat je website (nieuwe) klanten aantrekt, maar je weet niet zeker of je de juiste boodschap overbrengt.

Ik heb geen idee hoe goed (of slecht) onze website presteert.

Hoeveel bezoekers heeft onze website? Welke pagina’s worden bezocht? Of welke zoekwoorden gebruiken mensen om ons te vinden?

We weten niet hoe we de juiste mensen online moeten bereiken.

Je wil dat je website je helpt om nieuwe klanten aan te trekken, maar je weet niet hoe je de juiste mensen moet bereiken.

Daar kunnen wij gelukkig een antwoord op geven!!

Bij elk probleem hoort een oplossing.
Samen bekijken we hoe jouw digitaal verhaal een succesverhaal kan worden.

Brainstorm & concept

We nemen de Creativitijd om samen goed van start te gaan. We brainstormen over het doel van de website en de verwachtingen.

Branding

Je merk mag gezien worden. We zorgen er samen voor dat jouw merk de juiste uitstraling heeft op alle kanalen.

Website op jouw maat

Een goede website is de basis van jouw bedrijf. We ontwerpen voor jouw bedrijf een website die overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, zoekmachine vriendelijk is.

Marketing die werkt

Samen werken we een actie-plan uit om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Zo lok je meer bezoekers naar je website en behaal je jouw doelstellingen.

Blijf op de hoogte

We houden je maandelijks op de hoogte van de resultaten van je website. Zo weet je hoe het ervoor staat en kunnen we waar nodig aanpassen.

En nog veel meer ...

Ben je benieuwd hoe we je online aanwezigheid kunnen verbeteren? We bespreken graag de mogelijkheden in een verkennend gesprek.

Recensies

Dit zeggen onze klanten over de recente samenwerking!

We zorgen ervoor dat elke samenwerking zo vlot mogelijk verloopt,
want “Een tevreden klant is de beste reclame”

Charlotte D'halewin

5/5

Samenwerken met Creativitijd zorgt ervoor dat wij als organisatie kunnen focussen op onze kernactiviteiten. In de creatie van onze nieuwe website zaten we heel snel op dezelfde golflengte …

Geert Kerkhofs

5/5

Dankzij Creativitijd heeft onze zaak, fietsen Kerkhofs, een hele stijlvolle, mooie, nieuwe website! We hebben in onze samenwerking met Creativiteit een zeer aangename, vlotte communicatie ervaren in combinatie met veel vakkennis en professionaliteit! Aan onze collega-ondernemers: niet twijfelen om met deze mensen in zee te gaan!

David Desair

5/5

Van een oude naar een nieuwe website …..
Door het team van CREATIVITIJD werd de website volledig vernieuwd.
Een hele verandering!!! Maarten heeft goede ideeën, kent zijn vak, geeft advies, … Een fijne samenwerking!

Peter Fabry

5/5

Met Creativitijd vonden we een partner die actief luisterde naar ons waardoor onze website/webshop volledig beantwoordde aan onze verwachtingen… and beyond that! Qua service en ondersteuning werd er hard gewerkt zodat we vandaag kunnen terugvallen op een
professioneel team dat snel en accuraat handelt.

Benieuwd naar enkele concrete realisaties?

We hebben de afgelopen 15 jaar meer dan 90 bedrijven geholpen met hun website, webshop, branding enzo meegeschreven aan hun online groeiverhaal.

Jos begon zijn carrière in de Nieuwstraat in 1981 als handelaar van stadsfietsen en koersfietsen. 40 jaar later, in 2021, werd de zaak overgenomen door zijn zoon en schoondochter, Geert en Evi. De nieuwe generatie bracht wat vernieuwingen met zich mee, ook de website werd herbeken.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

David Desair (zaakvoerder D&D Electro) uit Peer is vorig jaar verhuisd naar een nieuw pand met showroom. Ook online gaven we zijn bedrijf een serieuze restyling.

Popcorn is ontstaan uit een warme samenwerking tussen Recha Bervoets, Niels Goyens en Rik Loenders via Track Abilities. Samen hebben ze heel wat ervaring in loopbaanbegeleiding en het coachen van medewerkers en teams in bedrijven.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Voor Eurosys werkten we een volledige online opleidingsmodule uit. Na registratie en het onderteken van een contract kan de gebruiker alle lessen (waar hij/zij toegang tot heeft) starten. De verschillende ondersteunende leerkrachten kunnen het proces volgen en waar nodig bijspringen.

Gezien op onze blog?

We delen regelmatig tips om je website optimaal te benutten.

Interesse om samen te werken?

Ik kom graag eens vrijblijvend langs om te kijken hoe we jouw verhaal kunnen ondersteunen.