beveiliging plugins

De 4 Beste WordPress Beveiliging Plugins

43% van het web is nu bedekt met WordPress websites. Daarom zijn deze websites een makkelijk doelwit geworden voor hackers en spammers die voortdurend proberen in te breken in uw website. Een beveiliging plugin installeren is dus een noodzaak geworden.

Uw website is het online gezicht van uw bedrijf op het web. Als u toestaat dat uw website ten prooi valt aan dergelijke kwaadaardige activiteiten, kan dit resulteren in een kapotte website, verkeerd weergegeven inhoud en een slechte reputatie van uw bedrijf online. Voorzorg is beter dan genezen! Verschillende WordPress beveiliging plugins helpen u uw website te beveiligen. Installeer er een en bescherm uw website. Laten we eens kijken naar een paar opties die wij aanbevelen.

iThemes Security

Wat is iThemes Security?

Beschikbaar als een gratis versie en een premium versie, iThemes Security beweert de beste beveiliging plugin voor uw WordPress website te zijn. De gratis versie is beschikbaar op de WordPress repository, terwijl u de premium plugin kunt kopen voor $197 per jaar voor onbeperkte sites. iThemes Security is voorheen bekend als Better WP Security. Het geeft je 30+ manieren om je WordPress site te beveiligen en te beschermen, inclusief bescherming tegen Brute Force Attacks of hackers en pogingen om je login gegevens te raden en toegang tot je website te krijgen.

Wat is er goed aan iThemes Security?

Sommige van de functies die we leuk vinden in deze beveiliging plugin zijn het vergrendelen van gebruikers na een bepaald aantal mislukte inlogpogingen, e-mail alerts met detectie van bestandswijzigingen, krachtige wachtwoord handhaving, het wijzigen van de standaard login URL van een WordPress website, en nog veel meer.

iThemes Security geeft u een beter platform om uw website veilig te houden tegen hackers. iThemes Security voorkomt brute force-aanvallen op uw site door gebruikers automatisch te weren na veel mislukte inlogpogingen. Het identificeert ook een potentiële kwetsbaarheid op uw site en biedt onmiddellijk hersteloplossingen. Het versterkt de veiligheid van uw server door het verbergen van de WordPress beveiligingsproblemen die vaak het doelwit zijn van hackers. Deze beveiliging plugin zal u via e-mail waarschuwen zodra er een potentieel beveiligingsprobleem op uw site is. iThemes Security heeft Away Mode die u in staat stelt om uit te loggen van uw dashboard zodra u inactief wordt. Het dwingt ook het gebruik van een sterk wachtwoord voor uw WordPress site af.

De gratis versie van iThemes wordt geleverd met essentiële beveiliging, terwijl de pro-versie de volgende functies bevat: Twee-factor authenticatie Geplande malware scans Detectie van bestandswijzigingen Google reCAPTCHA Gebruiker actie logs 404 foutdetectie WordPress beveiligingssleutels Importeren en exporteren van mogelijkheden Dashboard widgets Bestand vergelijkingen Een sterk wachtwoord afdwingen Back-up database Stuurt e-mail meldingen

Is er iets niet zo goed aan iThemes Security?

iThemes Security wordt geleverd met veel functies die de bronnen van uw server gebruiken. Het zal uw server uitputten en uw site ontoegankelijk maken als uw WordPress site wordt gehost op een gedeelde hosting server. iThemes Security heeft ook geen ingebouwde WordPress veiligheidsscanner of antivirus. Het gebruikt SiteCheck van Sucuri om te scannen op kwaadaardige codes op uw site.

WordFence

Wat is WordFence?

Net als de iThemes Security plugin, komt de WordFence beveiliging plugin als een gratis en een premium versie. Het is een bekende en vertrouwde beveiliging plugin met 3 + miljoen actieve installaties. WordFence is een betrouwbare beveiliging plugin met een toegewijd team dat alleen aan beveiliging werkt en bijdraagt aan de beveiligingsupdates van de WordPress core. De Threat Defence Feed deelt de nieuwste firewall regels, malware handtekeningen, en kwaadaardige IP-adressen met WordFence om het robuuster en betrouwbaarder te maken om de dreiging te bestrijden. Terwijl de gratis versie helpt bij het blokkeren van kwaadaardig verkeer of verkeer afkomstig van kwaadaardige IP’s etc., stopt de premium versie van WordFence permanent Brute Force aanvallen en zorgt ervoor dat uw wachtwoorden sterk zijn.

Wat is er goed aan WordFence?

WordFence wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk dashboard en een complete WordPress firewall en malware handtekeningen. Het voorkomt toegang van kwaadaardige IP adressen. WordFence laat u uw algemene website verkeer trends zien en rapporteert alle pogingen tot hacken op uw site van mensen, Google crawlers, en bots. Het blokkeert ook aanvallen afkomstig van specifieke landen. Hier zijn de top functies van Wordfence Security plugin: Real-time malware handtekening update Controleer uw website regelmatig op bedreigingen. Twee-factor authenticatie Gebruiksvriendelijk dashboard WordPress Beveiliging Scannen Gehackte bestanden verwijderen Live verkeer monitoren WordPress Beveiligings Firewall Inlog pagina bescherming Landen blokkeren Corrupte mappen opsporen en herstellen Website Veiligheids Audit

Is er iets niet zo goed aan WordFence?

Wordfence bepaalt geen doorlooptijd. Het laat je wachten op de plugin om je website te repareren, wat frustrerend is voor gebruikers met een gehackte website. Het scanproces gebruikt ook de bronnen van uw server, wat uw WordPress site zal vertragen.

Sucuri

Wat is Sucuri?

Sucuri is een populaire WordPress beveiliging plugin die ook beveiligingsmaatregelen biedt aan sites gebouwd op andere CMS’en zoals Magento, Drupal, Joomla, enz. Sucuri biedt zowel een gratis als een premium versie. De gratis versie komt met security activity auditing, file integrity monitoring, blacklist monitoring, security notifications, en security hardening.

Wat is er goed aan Sucuri?

Sucuri heeft een krachtige Website Firewall Security die uw WordPress site optimaliseert en veelvoorkomende hack pogingen zoals DDoS aanvallen blokkeert. Het controleert ook DNS Wijzigingen om kwaadaardige wijzigingen in uw DNS vast te leggen. De andere kritische functies van Sucuri zijn: Malware scannen. Harden van de beveiliging. Het blokkeren van kwaadaardig verkeer om de laadtijd van de server te verminderen en de prestaties van uw site te verbeteren.

Iets niet zo goed over Sucuri?

Sucuri gebruikt een remote scanner om alleen de malware van de browser te detecteren en kan geen verborgen malware zien. Deze beveiliging plugin heeft een trage doorlooptijd, wat frustrerend is voor gebruikers met een gehackte website en de gehackte site verder kan beschadigen.

Malcare

Wat is Malcare?

MalCare is een van de snelste malware detectie en verwijdering plugin. Het is ontwikkeld door BlogVault dat al bijna een decennium WordPress back-ups levert.

Wat is er goed aan Malcare?

Malcare biedt volledig geautomatiseerde malware verwijdering, die virussen en malware verwijdert in minder dan een minuut, waardoor u meer tijd en energie te besparen. Het gebruikt ook zijn server resources en voert intensieve malware scanprocessen uit in hun online dashboard en niet in uw WordPress site. Het houdt uw site snel tijdens het virusscannen.

Malcare biedt de volgende beveiligingsfuncties:

  • Firewall bescherming met statistieken over verkeer, geblokkeerde aanvallen, en brute kracht aanvallen WordPress hardening.
  • WordPress back-up en staging.
  • Gebruikersbeheer en meldingen. Complete
  • WordPress malware scanner.
  • Directe verwijdering van schadelijke scripts.
  • Krachtige login bescherming.
  • Eén Dashboard voor beheer van meerdere websites.
  • White-labeling oplossing. Aangepaste & Geplande Rapportage.
  • Uptime & Prestatie Bewaking. Geïntegreerde Backups & Herstel faciliteiten.

Is er iets niet zo goed aan Malcare?

MalCare is niet in staat om lokaal gebouwde websites te scannen, op te schonen en te beveiligen. Het beschikt ook niet over twee-factor authenticatie.

 

Op zoek naar anti-spam plugins? Bekijk onze 2 suggesties in deze blog!