Anti-spam plugins

De 2 Beste WordPress Anti-spam Plugins

Spammers houden net zoveel van WordPress als wij. Zodra uw website verkeer begint te krijgen, voegen ongevraagde spammers zich bij het feest. Spammers gebruiken over het algemeen geautomatiseerde software die uw website bezoekt en begint met het indienen van formulieren met irrelevante links om reclame te maken voor hun website en SEO backlinks te krijgen.

Als je geen commentaar modereert, zullen je posts en pagina’s gevuld worden met tonnen content, wat je SEO score en de ervaring van je lezers zal beïnvloeden. Modereren van opmerkingen en het verwijderen van spam e-mails is een vermoeiende taak. Dat is waarom het hebben van een plugin te detecteren en spam te blokkeren is essentieel voor elke website. Hieronder zijn twee beste opties voor u om uit te kiezen:

Antispam Bee?

Wat is Antispam Bee?

Antispam Bee is een anti-spam plugin gemaakt door pluginkollektiv.org en is een 100% gratis plugin. We hebben het gebruikt op onze meerdere websites, en we love it! Met 500.000+ actieve installaties, Antispam Bee komt met veel nuttige functies en filters. Vink gewoon degene aan die je wilt gebruiken.

De plugin identificeert spam met behulp van een aantal filters, zoals IP-adressen, commentaar tijd, Gravatar, talen, BBCode, lokale, en een openbare database van spammers.

Wat is er goed aan Antispam Bee?

Naast het feit dat het 100% gratis is, is Antispam Bee ook advertentie-vrij en 100% GDPR compliant. Je hoeft maar één anti-spam plugin te gebruiken om spam comments en trackbacks te elimineren, of je het nu gebruikt voor je website of commerciële sites.

Antispam Bee geeft u de opties om vertrouwen goedgekeurde commenters toe te staan, IP-adressen te valideren, specifieke gebruikers te blokkeren, spam-commentaren te verwijderen, spammers te loggen met behulp van Fail2Ban, spam purging, enz.

In tegenstelling tot andere anti-spam plugins, vereist Antispam Bee geen registratie, het elimineert spam zonder CAPTCHAS te vereisen, en het stuurt uw gegevens niet naar diensten van derden.

Iets niet zo goed over Antispam Bee?

Een opmerkelijk nadeel van Antispam Bee is dat het alleen werkt met native WordPress reacties, en u zult niet in staat zijn om Jetpack WP contactformulieren te gebruiken.

Antispam Bee maakt geen gebruik van cloud-gebaseerde spam detectie algoritmes. Het vertrouwt alleen op het matchen van publieke spam databases, IP adres validatie van commenters, reguliere expressies, en Gravatar voor het vertrouwen van goedgekeurde commenters.

Antispam Bee is een 100% gratis plugin.

Akismet

Wat is Akismet?

Akismet anti-spam plugin komt gebundeld met WordPress. Het is gebouwd door Automattic – het bedrijf achter WordPress.com.

Akismet loopt alle inkomende Reacties door zijn API-service om te beslissen of de reactie spam is of niet. Akismet heeft meer dan 5 miljoen actieve installaties.

Omdat Akismet een API service gebruikt die miljoenen websites gebruiken, hebben ze slimme filters om spam te identificeren. Bijvoorbeeld – als ze een spammer op een website detecteren, zullen ze andere websites beschermen waar Akismet is geïnstalleerd.

Wat is er goed aan Akismet?

Akismet staat bekend om zijn eenvoudige installatie, werking en robuuste beschermingsmaatregelen. Het is een slimme plugin met zijn spam filtering algoritme waar het loopt opmerkingen en besluit dienovereenkomstig op zijn eigen, het blokkeren van alle denkbare kwaadaardige inhoud.

In tegenstelling tot Antispam Bee, werkt Akismet naadloos met Jetpack opmerkingen

en met veel reactie formulieren, met inbegrip van Contact Form 7

Iets niet zo goed over Akismet?

Gelijktijdig commentaar geven door verschillende gebruikers kan uw server extra belasten, wat de laadsnelheid van uw website kan beïnvloeden. In termen van privacy, sommige landen verklaren het ongeoorloofd verzenden van prive-gegevens naar een server van derden onwettig. Akismet is niet gratis voor commerciële websites, en u moet uw abonnement verlengen als het afloopt.

 

Bekijk ook zeker deze beveiliging plugins om je website zo veilig mogelijk te houden!