Boek eenvoudig een feestzaal in Wezemaal.

We zorgden ervoor dat afspraken maken en beheren eenvoudiger is.

Probleem

Online reservatiemodule

Website

https://zaalwezemaal.com/

Het feest begint online.

Om de unieke feestzalen van Zaal Wezemaal moeiteloos toegankelijk te maken ontwikkelden we een website. Zo vindt iedereen die op zoek is naar de perfecte locatie voor hun speciale gelegenheid waar ze naar zoeken.

Online reserveren.

De doelstelling van deze website was helder: de twee feestzalen op een optimale manier presenteren en het reserveringsproces vereenvoudigen. Met deze doelen in gedachten zijn we aan de slag gegaan en hebben we de website van Zaal Wezemaal gebouwd.

Zaal Wezemaal

Zaal Wezemaal

“Creativitijd heeft niet alleen onze zalen tot leven gebracht op het web, maar heeft ook het volledige reserveringsproces op 1 plek samengebracht. Dit heeft onze administratie vereenvoudigd, én het biedt onze klanten een naadloze ervaring. Het is alsof het feest nu al begint op het moment dat ze onze website bezoeken.”

Het reservatiesysteem.

Een alles-in-één oplossing.

Extra Dagen Reserveren.

Voorbereiden en opruimen zijn (jammer genoeg) deel van een evenement organiseren. Daarom wou Zaal Wezemaal de mogelijkheid aanbieden om extra dagen te reserveren tegen een gereduceerde prijs. Dit geeft de flexibiliteit om de dag op voorhand rustig voor te bereiden en eventueel de dag erna op te ruimen.

Zaal Wezemaal

Documenten ondertekenen.

Documenten ondertekenen is een integraal onderdeel van het reserveringsproces. Met de digitale ondertekeningsmogelijkheid worden alle benodigde documenten snel en gemakkelijk online ondertekend. Geen gedoe met papieren en pen, alles gebeurt digitaal en efficiënt.

Zaal Wezemaal

Waarborg.

Zoals bij elke andere feestzaal, komt er ook een waarborg bij kijken. Klanten kunnen dit eenvoudig afhandelen via de online module, waardoor het kostenplaatje van de reservering overzichtelijk blijft.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp.

Net zoals bij elke website lag onze focus op een intuïtief ontwerp dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook eenvoudig te navigeren. De website is opgebouwd in heldere secties voor informatie over de verschillende zalen en tarieven, zodat potentiële klanten snel de nodige informatie kunnen vinden. 

Ook voor de eigenaar van Zaal Wezemaal is de website gebruiksvriendelijk. We gebruiken voor al onze websites WordPress en Elementor. Deze tools zijn ideaal voor onze klanten om zelf kleine aanpassingen door te voeren.

Zaal Wezemaal
Zaal Wezemaal
Zaal Wezemaal
Zaal Wezemaal

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

De mobiele omgeving wordt steeds meer gebruikt. Daarom is het heel belangrijk om je website hierop aan te passen. Dankzij deze optimalisatie geven we klanten de kans om ook onderweg een feestzaal te boeken.

En nog wat extra's.

Met deze extra’s zetten we de puntjes op de i.

Onderhoudscontract​

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van Zaal Wezemaal altijd up-to-date en veilig blijft.

Maandelijkse rapportering

We sturen maandelijks een gedetailleerd rapport. Zo blijft iedereen op de hoogte van hoe de website presteert en kunnen we snel reageren en verbeteringen doorvoeren.

Google optimalisatie

Wat ben je met een website als je klanten hem niet kunnen vinden? We zorgden ervoor dat de website van Zaal Wezemaal vindbaar is op Google onder de juist zoektermen.

Het resultaat.

Het resultaat is een prachtige website die de schoonheid van de feestzalen weerspiegelt. Ons doel was niet alleen om visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook functioneel. De toevoeging van de op maat gemaakte reservatiemodule tilt de efficiëntie naar een hoger niveau. Klanten kunnen nu met het grootste gemak en zonder zorgen hun feest of evenement plannen.

Kom langs, de koffie staat klaar.

Proeven van ons aanbod?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan, of kom eens langs in ons kantoor in Peer.

Een lekkere koffie en ons lekker bier staan klaar in het voormalig café “in’t Groene Woud”.