Een nieuwe website voor GNB uit Oudsbergen.

Een vernieuwde website zorgt voor een duidelijker aanbod en maakt het eenvoudiger voor klanten om een offerte aan te vragen.

Probleem

De website had een restyling nodig

Bedrijf

10 tot 15 werknemers

Renovatiewerken op de website.

Net zoals een huis af en toe een renovatie nodig heeft, geldt dat ook voor een website. De oude website van GNB was verouderd en sloot niet langer aan bij de stijl van GNB en de informatie was niet meer up-to-date. Daarom besloot GNB aan te kloppen bij Creativitijd.

Oude GNBOude GNB (2)
GNB

Robin van GNB

“Nadat we Creativitijd hadden ingeschakeld om onze website te renoveren, zijn we echt onder de indruk van hun professionaliteit en toewijding. Ze hebben onze visie perfect vertaald naar een moderne en gebruiksvriendelijke website die ons bedrijf op de kaart zet.”

Het traject.

Ontdek de belangrijkste onderdelen van de transformatie.

Eenvoudig contact opnemen.

We hebben het proces van contact opnemen vereenvoudigd door op meerdere plaatsen een contact formulier te plaatsen. Hierdoor zullen meer mensen effectief contact opnemen.

Uitgebreid offerte formulier.

We voegden een uitgebreid offerte formulier toe aan de website zodat GNB precies weet wat de klant wil.

GNB

Zelf eenvoudig de website aanpassen.

Door te werken met de combinatie van WordPress en Elementor, bieden we onze klanten een gebruiksvriendelijke ervaring. Met WordPress als ons contentmanagementsysteem en Elementor als de krachtige page builder, hebben onze klanten de vrijheid om eenvoudig punten en komma’s te wijzigen op hun website zonder dat daar technische kennis voor nodig is.

GNB
GNB
GNB

Slimme Google optimalisatie.

Net als bij elke website, besteden we speciale aandacht aan de optimalisatie voor Google. We hebben een inventaris gemaakt van de bestaande links die naar de oude website leidden en hebben deze doorgelinkt naar de nieuwe website, zodat de bestaande reputatie behouden blijft.

Geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Steeds meer mensen gebruiken smartphones en tablets om websites te bezoeken, informatie op te zoeken en aankopen te doen. Helaas was de oude website van GNB hier niet volledig voor geoptimaliseerd. De gebruikservaring op mobiele apparaten was niet optimaal, wat resulteerde in verminderde betrokkenheid en potentiële klanten die afhaakten.

En nog wat extra's.

Hieronder vindt je enkele belangrijke onderdelen van deze transformatie.

Een veiligere website​

De oude website gaf een ‘niet veilig’ melding bij het bezoeken, wat natuurlijk een slechte eerste indruk achterliet. We voorzien standaard een SSL certificaat voor elk project dat we online plaatsen.

Onderhoudscontract​

Om de klant echt te ontzorgen werken we met een onderhoudscontract. Voor een klein maandelijks bedrag zorgen we dat de website van GNB altijd up-to-date en veilig blijft. Daarnaast voeren we kleine aanpassingen steeds kosteloos door.

Dat loont de moeite...

+43%

sneller dan voorheen

+24%

zichtbaarder via Google

Kom langs, de koffie staat klaar.

Proeven van ons aanbod?

Vraag een vrijblijvend strategiegesprek aan, of kom eens langs in ons kantoor in Peer.

Een lekkere koffie en ons lekker bier staan klaar in het voormalig café “in’t Groene Woud”.