De 2 Beste WordPress Backup Plugins

Ik weet zeker dat je weet hoe belangrijk het is om een website back-up te houden! Het zorgt ervoor dat je de back-up van je website klaar hebt staan om een kapotte website in het ergste geval te vervangen.

Ik heb zoveel websites kapot zien gaan als gevolg van een plotselinge WordPress update, een beveiligingsaanval, etc. We hebben ook gevallen gezien waarin het moeilijk is om terug te keren naar de oudere versie van de website na het aanbrengen van veel wijzigingen in de huidige versie. Dit zijn de situaties waarin je een back-up nodig hebt! Je denkt misschien dat jouw webhost betrouwbaar genoeg is en een back-up bewaart die op zulke momenten kan worden hersteld. Maar, wat als de server zelf crasht naar beneden? Daarom moet je beseffen dat, hoewel veel webhosts de neiging om een back-up van jouw website te houden, kun je er  niet volledig op vertrouwen. Een off-site back-up houden is altijd een goede praktijk. Je hebt verschillende backup plugins die je helpen dit te doen. Laten we eens kijken naar een paar van hen.

UpdraftPlus

Wat is UpdraftPlus?

UpdraftPlus is een bekende en veel gebruikte WordPress backup plugin die helpt bij het maken van back-ups van uw website. U kunt kiezen voor de gratis versie of de betaalde versie, afhankelijk van de functies die u wenst te gebruiken. UpdraftPlus laat u toe om uw back-ups op te slaan in Google Drive, Dropbox, Amazon S3, Rackspace Cloud, enz. Het premium plan van de plugin biedt meer functies en opties.

Wat is er goed aan UpdraftPlus?

UpdraftPlus is een gratis backup plugin die een uitstekende backup en restores functies gratis aanbiedt. Het stelt u in staat om een volledige back-up procedure van uw site uit te voeren, op te slaan op meerdere cloud-opslag opties, waaronder Google Drive, Dropbox, en Amazon S3, en snel back-ups te herstellen op uw WordPress admin paneel. Enkele van de belangrijkste kenmerken van UpdraftPlus plugin zijn: Geplande en aangepaste back-ups. WordPress multisite netwerk beheer. Meerdere cloud opslag opties Eenvoudige back-ups en herstel. Website klonen.

Is er iets niet zo goed aan UpdraftPlus?

UpdraftPlus werkt alleen met kleine sites en nieuwere versies van WordPress sites. Het gebruik van de oude versie van de WordPress site of grotere sites werken mogelijk niet correct met deze plugin. Het heeft ook een niet-geoptimaliseerd proces dat uw site kan overbelasten.

WP Time Capsule

Wat is WP Time Capsule?

WP Time Capsule (WPTC) is een relatief nieuwe backup plugin op de markt die in juni van 2016 is geïntroduceerd. Net als UpdraftPlus kan je met WP Time Capsule een back-up maken van bestanden op cloudopslagsites zoals Google Drive, Dropbox of Amazon S3.

Wat is er goed aan de WP Time Capsule?

Met WPTC kunt u een back-up maken van uw website naar populaire cloud-opslagsites zoals Google Drive, Dropbox en Amazon S3. WPTC maakt onmiddellijk een back-up van elke wijziging op je website. WPTC biedt ook een white-labeling optie waar je alle details van de plugin kunt veranderen naar jouw merk. Hier zijn enkele van de beste functies van WPTC: Het beste voor incrementele back-ups. Geplande back-ups. Comprimeert geen back-up bestanden wat resulteert in minder server resources verbruik. Inclusief Staging gebied en test updates. Inclusief samenvoegen met live site. Inclusief e-mail notificaties Gemakkelijk te gebruiken en vereist geen technische kennis. Biedt een levenslang pakket.

Iets wat niet zo goed is aan WP Time Capsule?

WPTC is geschikt voor het back-uppen van alleen uw recente bestanden, en niet uw gehele WordPress site. Het is geen ideale tool voor volledige website back-ups. WPTC staat bekend om een bug die 300.000+ sites blootstelde aan malware aanvallen.